multitool

Multitool: maak eenvoudig wat moois van je kantoor

Blog

Een kantoor. Sommigen van ons brengen daar maar liefst vijf dagen per week, acht uur per dag in door. Dat is dus een belangrijk deel van je leven! Dus dan is het wel fijn als het kantoor waar je werkt een prettige, mooie, warme ruimte is waar je je op je gemak en thuis voelt. Helaas weten we allemaal dat veel kantoren helemaal niet prettig of mooi zijn, laat staan dat je je erin thuis voelt. Soms is het aan jou om van je kantoor wat moois te maken. Daarvoor gebruik je natuurlijk een multitool, want met dat apparaat kun je van alles.

Multitool: geschikt voor elke klus

Nu is het vaak niet nodig en meestal ook niet mogelijk om je kantoor ingrijpend te gaan verbouwen. Maar zelfs al zou dat wel het geval zijn dan kun je daar ook een multitool voor gebruiken. Dit apparaat draait zijn hand niet om voor een stevige klus. Een multitool bestaat uit en aandrijvingsmechanisme waarop verschillende koppen kunnen worden gezet. Daarom kun je hem inzetten voor zagen, voegen verwijderen, schrapen, schuren, slijpen en polijsten. Hartstikke handig dus. Bij de multitool worden vaak standaard een aantal van die koppen bijgeleverd en de rest koop je er gewoon bij. Zo heb je maar één apparaat nodig voor de meeste klussen. Kies dan wel een goede zoals een Fein multitool of een Bosch multitool. En soms moet er toch wel flink geklust worden op kantoor.

Maak een sfeervolle ruimte

We hebben gelezen dat we een groot deel van ons leven op kantoor zitten. Daarom is het belangrijk dat het een prettige ruimte is. Daarbij komt dat een prettige ruimte ook zorgt voor een hogere productiviteit. En dat willen de meeste managers graag. Tegenwoordig is de kantoortuin helemaal in. Maar of dat nu voor grotere productiviteit leidt? In een kantoortuin werken meerdere mensen in één grote ruimte. Met een beetje geluk staan er wat planten, vandaar de naam tuin. Omdat er altijd wel iemand aan het bellen of praten is, ben je snel afgeleid. Ook al het langslopen van een collega kan voor afleiding zorgen. Met wat eenvoudige wandjes, gemaakt met je multitool uiteraard, zorg je voor sfeervolle en wat rustigere hoekjes. Zo heb je wat meer privacy en wat meer rust. Andere kantoren zijn gewoon kaal en sfeerloos. Een likje verf en wat mooie, zelfgemaakte kunst aan de muur doet dan ook al wonderen. Zorg dat je je prettig voelt op je werkplek. Het verhoogt je werkplezier en je productiviteit!

Geef een reactie