De kunst van ringen dragen op kantoor

Blog

Ringen zijn prachtige sieraden die je look compleet kunnen maken. BeyoncĂ© zei het al: ‘if you like it then you should put a ring on it’. Maar wie zegt dat je verloofd of getrouwd moet zijn om een mooie ring te kunnen dragen? Een mooie zilveren ring kan je zakelijke outfit een elegante boost geven en daarmee dienen als een onmisbaar detail. Ze zijn er in alle soorten en prijsklassen. Daarnaast kan het dragen van een ring tijdens een zakenreis je behoeden voor ongewenst geflirt. Klinkt goed, toch?

A girl’s best friend

Als je als vrouw alleen op zakenreis wordt gestuurd, kan het zijn dat je te maken krijgt met mannen die meer willen dan alleen netwerken op professioneel vlak. En dat kan nogal vervelend zijn, zeker als je daar totaal niet op zit te wachten. Jij wilt tenslotte je focus behouden en terug komen met een goede deal onder je arm (en niet een nieuwe scharrel). Gelukkig kun je door het dragen van een ring dat soort mannen goed om de tuin leiden. Ze zullen je namelijk sneller met rust laten als ze denken dat je getrouwd bent. In dat geval zou ik kiezen voor een subtiel ontwerp met bijvoorbeeld een klein steentje erin. Dit lijkt enigszins op een verlovingsring. En geloof mij, die heren speuren massaal de handen af tot ze er een zonder ring hebben gespot alvorens ze op iemand afstappen. Daarnaast staat een ring met een steentje gewoon ontzettend chique. Diamonds are a girl’s best friend!

Ringen voor elk type vrouw

Natuurlijk is het afweren van lustige zakenmannen niet hoofdzakelijk de reden waarom je een ring zou moeten dragen. Aan het einde van de dag draag je een ring omdat je het mooi vindt en om je outfit compleet te maken. Ringen zijn prachtige accessoires en vullen de details van je look perfect aan. Zilveren ringen zijn er in allerlei ontwerpen en van verschillende mooie merken. Neem bijvoorbeeld de stoere chain collectie van Buddha2Buddha, die al enige tijd een trend zijn onder zowel vrouwen als mannen. Of de prachtige, met steentjes bezette ringen van Ti Sento. Wat je voorkeur ook is, of je nu van statement sieraden houdt, of elegant en subtiel. Voor elk type vrouw zijn er karakteristieke ontwerpen die bij jou passen. Zo geef je jouw zakelijke look een persoonlijke twist.
Online vind je een ruime collectie aan schitterende ringen die de volgende dag al bezorgd kunnen worden. Zo zie jij er binnen no time uit om door een ringetje te halen!

Geef een reactie