colberts

Colberts combineren is geen kunst

Blog

De outfit van een man is niet heel moeilijk samen te stellen. Het is wel handig om te weten hoe je een goede combinatie kunt maken. Met de juiste broek, een goed shirt of overhemd en colberts ziet het er altijd perfect uit. Met een beetje verstand van mooie combinaties kun je al een heel eind komen. Kennis over die combinaties en een paar voorbeelden van hoe je colberts op een mooie manier kunt combineren met de rest van je kleding, lees je hier. Binnenkort zie ook jij er zonder na te denken goed uit in alle colberts.

Colberts maken de outfit af

Het maakt eigenlijk niet uit of je heel netjes gekleed gaat of liever een spijkerbroek en een T-shirt aandoet. Met colberts maak je eigenlijk van elke outfit een echt succes. Voorbeeld: Een lange donkere spijkerbroek met een lichtblauwe T-shirt en een wat donkerdere colbert.Je kunt hier het beste bruine of grijze herenschoenen aandoen. Om de combinatie iets sportiever te maken kun je kiezen voor witte sportschoenen. Jij kiest zelf of je voor een wat sportievere look gaat of niet. Je kunt het ook afwisselen. Zo blijven je combinaties elke keer een verassing.

Ook bij formele gelegenheden

Bij nettere kledingcombinaties mogen de colberts al helemaal niet missen. Een overhemd, pantalon en een goede stropdas passen altijd bij een colbert. Uiteraard kunnen de nette herenschoenen hier niet bij ontbreken. De meest veilige manier om colberts met nette gelegenheden te combineren, is het kiezen van dezelfde kleur. Dan heb ik het over een zwarte broek en een zwart colbert. Als je liever voor de iets minder veilige optie gaat kun je beter voor een combinatie van twee kleuren gaan. En als je het leuk vind om op te vallen zijn de colberts met prints ook echt iets voor jou! Outfits zijn daardoor in een handomdraai ver van saai. Ben jij meer van de veilige kant of durf je op te vallen?  Colberts zeggen veel over iemands persoonlijkheid.

Bestel je colberts vanaf nu gewoon online

Online kun je ook jouw kleding bestellen. Ga naar een website waar ze alles voor mannen in het assortiment hebben. Zo houd jij meer tijd over voor het maken van de juiste combinaties. Combineren is geen kunst, maar iets dat te maken heeft met kennis en een beetje met smaak. Het begint met het maken van de juiste keuzes als je online aan het shoppen bent. Laat iedereen keer op keer verstelt staan van je outfit. Waar moet jij naartoe? En weet je al wat je aantrekt?

 

 

 

 

Geef een reactie