buiten

Een buitenterrein waar je u tegen zegt.

Blog

Het buitenterrein van een kantoorpand ziet er vaak saai uit. Dit geldt voor zowel de panden van grote bedrijven als dat van kleinere mkb bedrijven. Dit gedeelte buiten het gebouw zelf hoort wel bij het bedrijf. Misschien staan er tijdens de pauze zelfs mensen te roken. Als het een grote ruimte is , zou het ook nog eens kunnen dienen als een plek om te lunchen bij warm weer. Dit alles wordt alleen meteen een stuk leuker als je het gebied rond de ingang (kan ook een tuintje of binnenplaats zijn) wat gezelliger maakt. Het enige dat je daarvoor moet doen, is zoeken naar paar dingen. In deze blog zal je er meer over lezen.

Decoratieve dingen voor buiten

Waar je binnen een schilderijtje ophangt kun je buiten mooie buiten wandlampen of een origineel huisnummer. Als er sprake is van een groot terrein dan kunnen wat planten en bloemen geen kwaad. Dit kan er alleen maar voor zorgen dat de sfeer er gezelliger wordt. Ook een of meerdere picknick tafels kunnen handig zijn én leuk staan. Zoals eerder al genoemd werd, is het met warm weer lekker om buiten te pauzeren. Niets is dan fijner ook een tafel hebben om aan te kunnen eten. Deze kleine dingen als buiten wandlampen en bloemen kunnen de gehele plek leuker maken.

Recreatie

Behalve lunchen kun je buiten ook andere dingen doen. Misschien is het een idee om een basketbal net, of doelen te laten plaatsen. Een tafeltennistafel is zeker ook geen slecht idee. Je kunt buiten tijdens het werk (of naja de pauze) een hoop dingen doen. Ook voor het schoonhouden van het terrein kun je iets doen. Mocht er geen prullenbak staan, kun je deze laten plaatsen. De rokers zullen een asbak vast ook wel kunnen waarderen. Het zijn maar een paar kleine aanpassingen aan het terrein, maar het zal een grote verandering zijn voor de medewerkers.

Snel gedaan

Er is eigenlijk geen reden om dit (als er een buitenterrein is) niet te doen. Je bent er maar weinig tijd aan kwijt en aangezien het allemaal buiten is, heeft niemand er tijdens het werk last van. Daarnaast kun je veel dingen online bestellen en hoeven er dus geen uitgebreide shopmomenten ingepland te worden.  Zal er bij jouw mkb bedrijf nog voor de zomer een buitenplaats waar je ‘u’ tegen zegt, ontstaan? Welke ideeën je ook aanspreken, denk in ieder geval na over de mogelijkheden

Geef een reactie